Wij zijn LeadLogic.

Een toffe, jonge en energieke club mensen die graag werkt op onze (tikkeltje) eigen wijze. Door samen met onze opdrachtgevers tot het uiterste te gaan, werken wij aan structurele groei. Of je nu op zoek bent naar een aanvulling op je marketingteam, je marketing wilt starten of de volgende stap wilt zetten in je strategie, wij denken graag met je mee.

Zo doen we dat.

Dit doen we door je bedrijf te leren kennen, je doelgroepen te begrijpen en weten welke marketingmiddelen inzetbaar zijn. Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. Daarom bekijken we elke case vanuit een eigen oogpunt met ons eigen ontwikkelde groeimodel. We duiken in de data en helpen een strategie én werkwijze op te zetten die past bij de doelstellingen van jouw organisatie.

Dit voeren we uit in 2 smaakjes

Structurele groei realiseren van A-Z

Samen kijken we hoe jouw organisatie structureel kan groeien door de inzet van online marketing. Uit ervaring weten wij dat een samenwerking prettig en efficiënt verloopt wanneer we op dezelfde locatie werken. Zo zijn de werkzaamheden inzichtelijk, is snel schakelen mogelijk en kunnen we onze werkzaamheden aanpassen aan de behoeften van dat moment.

Extra marketeer inhuren

Ook is het mogelijk om een inhouse consultant mee te laten draaien voor een X aantal uren per maand. Wij draaien mee in jouw marketingteam zonder dat je vast zit aan extra risico’s van een eigen werknemer. Schalen de werkzaamheden af en is er een project afgerond? Dan kan de samenwerking gerust worden afgeschaald, no hard feelings.

 

Benieuwd hoe we voor jouw organisatie structurele groei kunnen realiseren?
Laten we eens een bakkie doen!