Nieuwe medewerkers kloppen, net als klanten, niet zomaar bij je aan. Helemaal niet als er schaarste in de markt is en vele andere organisaties vergelijkbaar personeel zoeken. En val jij als werkgever wel genoeg op?

 

Aangenaam –
Wij zetten jouw werkgeversmerk aan.

Wij zijn geen uitzendbureau of recruitmentpartij. Nee, wij helpen je op een andere manier bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

 

Opvallen én personeel aantrekken met de KPA-methodiek.

Opvallen tussen al die andere organisaties die óók nieuwe medewerkers zoeken. Dat doen we met onze KPA-methodiek. Een succesvolle en vernieuwde aanpak waarin we jouw werkgeversmerk aantrekkelijk neerzetten voor nieuwe medewerkers.  Met de KPA-methode helpen we organisaties écht verder.

 

De aanpak.

Het draait allemaal om de kern. Het draait om jouw organisatie. Wij zetten een ijzersterke positionering neer, betrekken jouw bestaande medewerkers, herschrijven vacatureteksten en bereiken de juiste mensen door de inzet van content marketing en campagnes.

 

Dit levert het op.

Onze aanpak levert je waardevolle sollicitanten op die betrokken zijn bij jouw organisatie. Aangenaam helpt je met opvallen, aantrekken en activeren. Als er een sollicitatie binnenkomt, mag jij zelf aan de slag met de sollicitatiegesprekken. Wij helpen je met het bereiken van de juiste kandidaat en jij rondt het af. Een mooie samenwerking!

Deze aanpak vind je niet bij een andere organisatie. Juist daarom leggen we onze werkwijze graag aan je uit. Neem gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *