Berichten

DE LAATSTE ONWIKKELINGEN EN BERICHTEN VAN FOODCOMMERCE​

Het Food Commerce adviesplatform met handige informatie en praktische tips om jouw klanten online te bedienen. Want E-Commerce veel meer dan alleen het verkopen op internet. Het is het gehele proces van online handel.

berichten

De berichten van Foodcommerce

WHITEPAPER

In 6 stappen omzet genereren in de B2C online foodmarkt

Wil je de overstap maken van de B2B naar de B2C foodmarkt? Of juist jouw onderneming laten groeien? We helpen je graag op weg, met concrete tips en praktische handvatten. Download de whitepaper en ga direct aan de slag!

whitepaper

WAT IS FOOD COMMERCE?

OVER ONS

WAT IS FOOD COMMERCE?

Food Commerce is opgericht om spelers in de foodindustrie zoveel mogelijk handvatten en praktische informatie te bieden. Zo kun jij slim inspelen op de behoefte van de moderne consument en sla je succesvol de brug tussen vraag en aanbod.

Een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen, die ieder kunnen ondersteunen in een ander deel van de klantreis. Van het verzorgen van een platform tot het snel en vers leveren van je producten tot het bereiken en uitbreiden van jouw doelgroep.

We geloven erin dat het direct in contact staan met jouw klanten/eindgebruikers tot mooie resultaten leidt. Je weet wat er speelt onder jouw doelgroep en kan hier direct je voordeel mee doen. We helpen je graag op weg in het online landschap en bij het bedienen van jouw klanten.

WHITEPAPER

Je kunt (bijna) direct aan de slag!

Whitepaper aanvraag